Hoe dan

Meten is weten

Ontstaan

Bij het ontwikkelen van parameters voor de CoreAnalyse zijn ontdekkingen van o.a. natuurkundigen Max Planck en Werner Heisenberg bestudeerd. Zij ontdekten dat materie, energie pakketjes informatie zijn die direct in verbinding staan met het bewustzijn, iemands gedachten en handelen.

De CoreAnalyse is ontstaan door meer dan twintig jaar onderzoek naar deze informatiedragers, ook wel bekend als kwantumdeeltjes. Een uitleg over deze wetmatigheid is te vinden in dit Youtube filmpje en in dit Youtube filmpje.

Parameters

Door het monitoren en (metaheuristic) definiëren van deze informatiedragers, in combinatie (Quantum data fitting) met iemands handelen, zagen we een constante waar we waarden aan hebben toegekend (Quantum optimization algorithms).

Middels deze parameters kunnen we met grote accuratesse, iemands intrinsieke emotionele triggers vaststellen. Deze triggers hebben we de “Core” genoemd. Input voor de CoreAnalyse wordt vanuit praktisch oogpunt per opdrachtgever bepaald.

Momentopname

Het bepalen van de Core is geen momentopname. De waarden zijn tevens niet te manipuleren. Ook zijn ze niet leeftijdsafhankelijk. Reverentiekaders of inducties van buitenaf hebben ook geen invloed op de uitkomst van de analyse. In tegenstelling tot drijfveren spelen tijdelijke invloeden geen rol bij het vaststellen van iemands intrinsieke emotionele triggers.

Bij de CoreAnalyse is emotioneel graven niet nodig. Hierdoor valt er voor veel mensen een grote drempel weg om zichzelf te leren kennen, zich verder te ontwikkelen of persoonlijke problemen op te lossen.