Kiezen voor jezelf

De CoreAnalyse geeft jou jezelf terug

Emotioneel graven

Bij de CoreAnalyse is emotioneel graven niet nodig. Hierdoor valt er voor veel mensen een grote drempel weg voor het oplossen en voorkomen van een Burn-Out.

Authentieke “jij”

Door de CoreAnalyse ben je in staat om de authentieke “jij” weer te kunnen zien. De CoreAnalyse is jouw landkaart van intrinsieke kwaliteiten die aangeeft wat jou in het leven intrinsiek motiveert en inspireert. Jouw intrinsieke kenmerken moeten aandacht hebben en positief gestimuleerd worden waardoor je gelukkig wordt.

Het voor lange tijd negeren van je intrinsieke kwaliteiten en behoeftes, gaat voor spanningen zorgen. Vaak uit dit zich op korte of langere termijn met fysieke klachten.

Zoektocht

Door de CoreAnalyse als “persoonlijke landkaart” te gebruiken is het geen zoektocht meer om gelukkig te zijn, maar een keuze.

Directe verheldering

Al in één persoonlijke sessie van 90 minuten kunnen we je uitleggen hoe jij jouw “landkaart” optimaal kunt inzetten. Het in beeld hebben van de persoonlijke doelen, die jou in het leven geluk geven, resulteert in directe verheldering.

Doelstelling

Wil je toch meer persoonlijke begeleiding, dan is dat altijd mogelijk. Echter is de doelstelling dat je zo snel mogelijk weer op eigen benen kunt staan en niet afhankelijk bent van iemand voor je persoonlijke geluk.

Voor de CoreAnalyse + Persoonlijke sessie, Tel: 0629-090009 Er is geen intakegesprek, dus als je er bent gaan we direct aan de slag.