Hoe wij het zien…

BuzzCore is ontstaan uit een ideaal; “iedereen zichzelf teruggeven”.

Daarvoor moesten we het pure “ik” centraal stellen en ons denkbeeld over traditionele maatschappelijke patronen in twijfel trekken. Ook de sterke invloed van een consumptiemaatschappij en het resultaat hiervan op individueel niveau hebben we onder de loep genomen.

Onze focus was het vinden van het individuele authentieke potentieel, voordat de individu in contact komt met denkbeelden en behoeftes van andere mensen.

Door een intensieve zoektocht (zie technologie) is de CoreAnalyse ontwikkeld.

Het onderwijs willen helpen was onze start. We merkten echter al snel dat deze haar focus moeilijk kon verleggen van, het tegemoet komen aan de behoefte van het commerciële collectief, naar de behoefte van het individu.

Opmerkelijk genoeg ontstond er vraag uit de commerciële wereld. Men wilde efficiëntie bereiken door te weten welke authentieke, aangeboren kwaliteiten in de organisatie verborgen zijn.

Ons systeem onderscheidde zich snel door haar exactheid en tijd-efficiëntie, omdat er geen assessment periode nodig was. Geen onrust en geen persoonlijke vragen beantwoorden. Een meting van iemands pure potentieel op kwantum niveau.

“The rest is history”, zoals ze zeggen.